Hoe werk spiergroei?

Als je zomaar aan de slag gaat met het opbouwen van spiergroei heb je kans dat er wat fout kan gaan. Kennis is al jaren lang een bron van macht. Zo is het ook met krachttraining en spiergroei. Wanneer je weet hoe spiergroei werkt, dan weet je ook hoe je moet trainen. Spieropbouw ook wel spierhypertrofie genoemd houdt in dat de spieren in omvang toenemen.

  • Gediplomeerde trainers
  • Onze trainingen maken jouw sterker
  • Training afgestemd op jouw lichaam 
  • Wij zijn jouw stok achter de deur  

Geen wachtlijst en flexibel te boeken. Trainingen van 30 minuten kosten €35,- (je mag 10/15 minuten van tevoren zelf warming-up doen) en alle training van 60 minuten kosten  €62.50,-

Spiergroei

Spiergroei begint met jouw spieren de juiste prikkel toedienen. Het is belangrijk om je spieren te prikkelen met de juiste dosis inspanning en je spieren niet te beschadigen. Door krachttraining neemt de hoeveelheid spiercelkernen in een spier toe. Er worden nieuwe spiereiwitten aangemaakt, waardoor een grotere spier ontstaat. Wanneer je compleet stopt met krachttraining neemt het volume van de spieren af, maar blijven de spiercelkernen intact.

Spiergroei Barendrecht

Wat stimuleert de spiergroei?

Voeding is een van de belangrijkste aspecten om spiergroei te bevorderen. Het is belangrijk om voeding te eten die spiergroei bevordert. Voor spieropbouw zijn eiwitten belangrijk, eiwitten zitten in voeding als vlees, vis, zuivel en natuurlijk eieren, maar ook in noten, peulvruchten en granen.

Meer weten over personal training in Barendrecht bij Sportlab?

Contactgegevens

Achterom 1a, 2991 CP Barendrecht
Telefoon: 0180335015
Email: info@sportlab-barendrecht.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 8:00-18:30 uur
Avonden en weekenddagen: op afspraak

Contactformulier