Wat doet bewegen met je lichaam

Wat doet bewegen met je lichaam?

Beweging heeft positieve effecten op het lichaam. Hieronder zijn enkele belangrijke effecten beschreven:

 • Verbeteren cognitief vermogen
 • Verbeteren van slaap
 • Vermindering van stress
 • Verbranden calorieën 
 • Versterken spieren en botten 
 • Verbeteren bloedcirculatie 

Geen wachtlijst en flexibel te boeken. Trainingen van 30 minuten kosten €35,- (je mag 10/15 minuten van tevoren zelf warming-up doen) en alle training van 60 minuten kosten  €62.50,-

Wat doet bewegen met je lichaam?

 1. Het verbetert de bloedcirculatie: Beweging helpt bij het verbeteren van de bloedcirculatie, waardoor zuurstof en voedingsstoffen beter naar de cellen worden getransporteerd. Dit kan helpen bij het verminderen van het risico op hartziekten.
 2. Het versterkt de spieren en botten: Beweging helpt bij het versterken van de spieren en botten, waardoor de kans op botontkalking (osteoporose) kleiner wordt.
 3. Het verbrandt calorieën: Beweging kan bijdragen aan gewichtsverlies door calorieën te verbranden en de stofwisseling te verhogen.
 4. Het vermindert stress: Beweging kan helpen bij het verminderen van stress en spanning door de aanmaak van endorfine, ook wel gelukshormonen genoemd, te stimuleren.
 5. Het verbetert de slaap: Regelmatige fysieke activiteit kan helpen bij het verbeteren van de slaapkwaliteit.
 6. Het kan het cognitief vermogen verbeteren: Beweging kan de bloedcirculatie verbeteren, wat kan bijdragen aan een betere cognitie en een betere geestelijke gezondheid.
Wat doet bewegen met je lichaam

Imumsysteem vebeteren door te bewegen

Beweging kan ook het immuunsysteem versterken en kan helpen bij het verminderen van het risico op bepaalde soorten kanker. Beweging is een belangrijk element voor een gezonde levensstijl en het is belangrijk om regelmatig te bewegen, om de gezondheidsvoordelen van beweging te behouden.

Meer weten over personal training in Barendrecht bij Sportlab?

Contactgegevens

Achterom 1a, 2991 CP Barendrecht
Telefoon: 0180335015
Email: info@sportlab-barendrecht.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 8:00-18:30 uur
Avonden en weekenddagen: op afspraak

Contactformulier