Wat doet een personal trainer

Een personal trainer is een professionele begeleider die mensen helpt om hun fitnessdoelen te bereiken. Dit kan variëren van het verbeteren van de algehele conditie, het verliezen van gewicht, het opbouwen van spiermassa tot het voorbereiden op een specifieke sport of evenement. Personal trainers zijn gekwalificeerd en opgeleid om sporters te helpen met hun gezondheid en fitness, en zorgen ervoor dat ze veilig en effectief trainen.

  • Gediplomeerde trainers
  • Onze trainingen maken jouw sterker
  • Training afgestemd op jouw lichaam 
  • Wij zijn jouw stok achter de deur  

Geen wachtlijst en flexibel te boeken. Trainingen van 30 minuten kosten €35,- (je mag 10/15 minuten van tevoren zelf warming-up doen) en alle training van 60 minuten kosten  €62.50,-

Wat doet/kan een personal trainer?

Personal trainers helpen bij het opstellen van een trainingsprogramma dat specifiek is afgestemd op de doelen en behoeften van de sporter. Dit kan zowel een cardiotraining als krachttraining omvatten, afhankelijk van de specifieke doelen van de klant. Ze geven advies over voeding, helpen bij het creëren van een gezonde levensstijl en begeleiden sporters tijdens de trainingen.

Een personal trainer kan ook helpen bij preventie van blessures. Ze kunnen sporters laten weten welke oefeningen veilig zijn voor hen, en welke vermeden moeten worden als gevolg van een bestaande blessure of medische aandoening. Personal trainers kunnen ook helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van de mentale gezondheid.

Wat doet een personal trainer

Wat doet een personal trainer om jouw te helpen?

Een personal trainer is een geweldige hulp voor mensen die moeite hebben met motivatie, die geen ervaring hebben met sporten of die gewoon op zoek zijn naar een professionele begeleiding om hun doelen te bereiken. Personal trainers zorgen ervoor dat sporters veilig en effectief trainen, en geven ze de tools en kennis die nodig zijn om hun doelen te behalen. Als u op zoek bent naar iemand die u kan helpen om uw fitnessdoelen te bereiken, overweeg dan om een personal trainer van Sportlab Barendrecht in te huren.

Meer weten over personal training in Barendrecht bij Sportlab?

Contactgegevens

Achterom 1a, 2991 CP Barendrecht
Telefoon: 0180335015
Email: info@sportlab-barendrecht.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 8:00-18:30 uur
Avonden en weekenddagen: op afspraak

Contactformulier