Wat houdt personal training in?

Personal training is een vorm van fitness waarbij een persoonlijke trainer de sporter begeleidt bij het bereiken van zijn of haar fitnessdoelen. Dit kan zijn afvallen, spiermassa opbouwen, verbeteren van de conditie of het leren van bepaalde oefeningen. Een persoonlijke trainer is een professionele fitnessinstructeur die speciaal opgeleid is om individuele fitnessprogramma’s samen te stellen.

  • Gediplomeerde trainers
  • Onze trainingen maken jouw sterker
  • Training afgestemd op jouw lichaam 
  • Wij zijn jouw stok achter de deur  

Geen wachtlijst en flexibel te boeken. Trainingen van 30 minuten kosten €35,- (je mag 10/15 minuten van tevoren zelf warming-up doen) en alle training van 60 minuten kosten  €62.50,-

Wat is personal training?

Een persoonlijke trainer begint met een intake waarin hij of zij de doelstellingen, beperkingen en het huidige fitnessniveau van de sporter in kaart brengt. Hierna maakt de trainer een op maat gemaakt trainingsprogramma, waarbij rekening gehouden wordt met de fysieke conditie, doelstellingen en eventuele beperkingen van de sporter. Dit programma kan bestaan uit krachttraining, cardio-oefeningen, flexibiliteitsoefeningen en eventueel specifieke sporttechnieken.

Het werken met een persoonlijke trainer bij Sportlab Barendrecht heeft vele voordelen. Ten eerste is er de persoonlijke aandacht. Onze trainer is gericht op de individuele wensen en behoeften van de sporter en kan daarom sneller resultaten behalen dan wanneer de sporter zelfstandig traint. Ten tweede is er de motivatie. Een trainer kan de sporter motiveren om door te gaan wanneer deze het moeilijk heeft en kan hem of haar helpen om zichzelf te overtreffen. Ten derde is er de techniek. De trainer kan de sporter leren hoe de oefeningen correct uitgevoerd moeten worden, waardoor de kans op blessures kleiner wordt.

Wat houdt personal training in

Wat kan personal training voor jouw inhouden?

Een persoonlijke trainer kan ook helpen bij het opstellen van een voedingsplan. Dit is belangrijk omdat voeding een belangrijk onderdeel is van het bereiken van fitnessdoelen. Een persoonlijke trainer kan de sporter adviseren over welke voedingsmiddelen gegeten moeten worden om de doelstellingen te bereiken en hoeveel van deze voedingsmiddelen gegeten moeten worden.

Personal training kan plaatsvinden in een sportschool, maar ook bij de sporter thuis of in een park. Dit geeft de cliënt de flexibiliteit om te trainen wanneer het hem of haar het beste uitkomt en in een omgeving waar hij of zij zich prettig voelt.

Al met al is personal training een effectieve manier om fitnessdoelen te bereiken. Een persoonlijke trainer kan

 

 

Meer weten over personal training in Barendrecht bij Sportlab?

Contactgegevens

Achterom 1a, 2991 CP Barendrecht
Telefoon: 0180335015
Email: info@sportlab-barendrecht.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 8:00-18:30 uur
Avonden en weekenddagen: op afspraak

Contactformulier