Wat kun je verwachten van een personal trainer?

Als u een personal trainer van Sportlab Barendrecht inhuurt, kunt u verwachten dat hij of zij u helpt bij het bereiken van uw fitnessdoelen door middel van professionele begeleiding en advies. Hieronder volgen enkele specifieke dingen die u kunt verwachten van onze personal trainer:

 • Een op maat gemaakt trainingsprogramma
 • Advies over voeding
 • Begeleiding tijdens de trainingen
 • Motivatie en support
 • Preventie en beheer van blessures
 • Vermindering van stress en verbetering van mentale gezondheid
 • Progress monitoring

Geen wachtlijst en flexibel te boeken. Trainingen van 30 minuten kosten €35,- (je mag 10/15 minuten van tevoren zelf warming-up doen) en alle training van 60 minuten kosten  €62.50,-

Wat kun je verwachten van een personal trainer?

 1. Een op maat gemaakt trainingsprogramma: Uw personal trainer zal samen met u een trainingsprogramma opstellen dat specifiek is afgestemd op uw doelen en behoeften. Dit kan zowel een cardiotraining als krachttraining omvatten.
 2. Advies over voeding: Uw personal trainer zal u helpen bij het creëren van een gezonde levensstijl door advies te geven over voeding en supplementen die bij uw doelen passen.
 3. Begeleiding tijdens de trainingen: Uw personal trainer zal u begeleiden tijdens de trainingen om ervoor te zorgen dat u veilig en effectief traint.
 4. Motivatie en support: Uw personal trainer zal u helpen bij het behouden van motivatie en u support geven wanneer u het moeilijk heeft.
 5. Preventie en beheer van blessures: Uw personal trainer zal u helpen bij het voorkomen en beheren van blessures door u te adviseren over welke oefeningen veilig zijn voor u en welke vermeden moeten worden als gevolg van een bestaande blessure of medische aandoening.
 6. Vermindering van stress en verbetering van mentale gezondheid: Uw personal trainer kan u helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van uw mentale gezondheid door oefeningen aan te bieden die specifiek gericht zijn op deze doelen.
 7. Progress monitoring: Uw personal trainer zal uw vooruitgang monitoren en aanpassingen aanbrengen in uw trainingsprogramma om ervoor te zorgen dat u uw doelen behaalt.
Wat kun je verwachten van een personal trainer

Meer weten over personal training in Barendrecht bij Sportlab?

Contactgegevens

Achterom 1a, 2991 CP Barendrecht
Telefoon: 0180335015
Email: info@sportlab-barendrecht.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 8:00-18:30 uur
Avonden en weekenddagen: op afspraak

Contactformulier